DOBRO ORGANIZIRANA ŠOLA = UČINKOVITA ŠOLA

Strokovni portal Učinkovita šola je specializiran za skupine in poklice, ki delujejo v organizacijah s področja vzgoje in izobraževanja. Na enem mestu vam nudi strokovno razlago novosti v zakonodaji, komentarje, opozorila, praktične primere in vzorce, ki vam zagotavljajo uspešno delo v vaši šoli in vrtcu.

Podrobne informacije

KATERE PREDNOSTI VAM PRINAŠA?

 • informacije, razdeljene na raven izobraževanja
 • širok spekter informacij: organizacija, vodenje, finance, delovna razmerja
 • dostop do portala povsod, kjer imate internetno povezavo
 • redno obveščanje o spremembah zakonodaje
 • servis strokovnih odgovorov, ko imate vprašanje za strokovnjaka
 • po želji naročnikov pripravljamo informacije za različne profile zaposlenih
Podrobne informacije
image01

HITRO DO ODGOVORA NA VSAKO VPRAŠANJE!

Strokovne vsebine vključujejo napotila na pravno podlago, primere iz prakse in opozorila strokovnjakov na napake in posebnosti. Na voljo so vam kot članki ali v drugih oblikah (vzorci, video seminarji, odgovori na vprašanja, pravni predpisi). Slovenski strokovnjaki vam zagotavljajo učinkovito in pravilno rešitev vašega problema.

Podrobne informacije
image01

O produktu


Če želite več izvedeti o strokovnem portalu Učinkovita šola, kliknite na katero izmed spodnjih povezav, kjer boste našli podrobnosti o posameznih sklopih portala. 

 • Učinkovita šola

  Portal Učinkovita šola je namenjen različnim poklicnim skupinam, ki delujejo v organizacijah s področja vzgoje in izobraževanja, in sicer strokovnemu kadru, svetovalnim delavcem, knjižničarjem, tehnično-administrativam kadrom, vodstvenim kadrom ter vsem, ki jih zanimajo zakonodajne posebnosti v vzgojno-izobraževalnih ustanovah.

 • Vsebina

  Učinkovita šola je strokovni portal aktualnih informacij, ki jih potrebujete za uspešno delo v izobraževalnih ustanovah, skladno z zahtevami zakonodaje. Dnevno objavljene strokovne vsebine vključujejo napotila na pravno podlago, primere iz prakse in opozorila strokovnjakov na na posebnosti.

  Na voljo so vam strokovni komentarji členov Zakona o javnih uslužbencih (ZJU) in členov Zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1), ki jih morajo izobraževalne ustanove poznati in upoštevati.  

  Pravilno izvajanje zakonskih določb v praksi vam omogočajo odgovori strokovnjakov na vprašanja bralcev, prečiščeni pravni predpisi z označenimi spremembami, naročnikom pa je na voljo tudi brezplačen servis posodabljanja strokovnih vsebin v skladu s spremembami zakonodaje. 

  Strokovne vsebine pripravljajo preverjeni slovenski strokovnjaki, usklajene so z aktualnim stanjem zakonodaje.

  Vsebuje vzorce za organizacijo dela, delovnega časa, pedagoškega dela in poslovanja.

  Zbirka posnetkov on-line seminarjev se nahaja v rubriki VIDEO, ki je dostopna naročnikom modulov profi plus. Vsak video seminar ima pripadajoče strokovno gradivo v pdf, ki ga lahko natisnete ali shranite na računalnik.

 • Funkcije

  Napredni filtri iskanja na strokovnem portalu vam omogočajo, da hitreje dostopate do želenih informacij glede na naslednje kriterije:

  TEMA

  Strokovne vsebine so razdeljene v naslednje kategorije: 

  TIP DOKUMENTA

  Vsebine, objavljene na strokovnem portalu Učinkovita šola, so razvrščene v različne tipe dokumentov. Izbirate lahko med naslednjimi: 

  GARANCIJA

  Informacije, objavljene na portalu Učinkovita šola so usklajene s stanjem zakonodaje. Kolektiv preverjenih slovenskih strokovnjakov skrbi za posodabljanje informacij v skladu z novostmi in spremembami v zakonodaji. Informacije, usklajene s stanjem zakonodaje, so označene z logotipom .

 • Storitve

  Servis vaše vprašanje - odgovor strokovnjaka

  Naročnikom portala nudimo brezplačni individualni odgovor strokovnjaka na konkretno vprašanje. Odgovor strokovnjaka naročnik prejme po elektronski pošti.

  Število vprašanj je omejeno in je odvisno od posameznega modula. Naročniki lahko strokovnjaku zastavijo vprašanje v rubriki MOJE VPRAŠANJE.

Kateri modul izbrati?

Pregled modulov


* Cena je v EUR in ne vključuje DDV ter stroškov manipulacije.

Nas želite kontaktirati?


Input:

Zanima me:

Prosimo, izpolnite naslednji obrazec, da vas lahko v najkrajšem možnem času kontaktiramo.

Naročnina
Brezplačno testiranje
Napišite svoje vprašanje
Vaši podatki